ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρωσία: Εργάτες εντόπισαν κατά λάθος ομαδικό τάφο Ναζί

Ρωσία: Εργάτες εντόπισαν κατά λάθος ομαδικό τάφο Ναζί

Ένας ομαδικός τάφος στρατιωτών της ναζιστικής Γερμανίας, ο οποίος χρονολογείται από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, εντοπίστηκε στη Νότια Οσσετία.

Το εύρημα έγινε αντιληπτό, κατά τη διάρκεια εργασιών για την οικοδόμηση ενός σπιτιού.

Οι εργάτες, στη θέα του τάφου, ειδοποίησαν αμέσως τις αρμόδιες αρχές.

«Βρήκαμε τα υπολείμματα πέντε στρατιωτών της Βέρμαχτ, όπως και δύο μετάλλια. Ο καθαρισμός συνεχίζεται. Επομένως, ίσως υπάρξουν και άλλα» γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος της ερευνητικής ομάδας.

Τα οστά των στρατιωτών αναμένεται να σταλούν στο γερμανικό στρατιωτικό νεκροταφείων, ενώ οι στολές και τα προσωπικά αντικείμενα θα μεταφερθούν σε ρωσικά μουσεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με αξιωματούχους του γερμανικού Ερυθρού Σταυρού, περίπου 1,3 εκατομμύριο στρατιώτες και άμαχοι εξακολουθούν να αγνοούνται από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.