ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τι άλλο θα ακούσουμε – Δημήτρης Τάρλοου: «Ο Παπαφλέσσας υπήρξε νάρκισσος και ψεύτης»!

Τι άλλο θα ακούσουμε – Δημήτρης Τάρλοου: «Ο Παπαφλέσσας υπήρξε νάρκισσος και ψεύτης»!

Με αφορμή το θεατρικό έργο «Ο Κοτζάμπασης του Καστρόπυργου», ο Δημήτρης Τάρλοου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Κυψέλη» της ΕΡΤ2. Ο σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων, μίλησε για τους ήρωες του 1821 αλλά και τον Παπαφλέσσα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Τάρλοου σημείωσε χαρακτηριστικά πως στο έργο που παρουσιάζεται στο θέατρο Πορεία βλέπουμε «μία εκδοχή του αγώνα που δεν μπορούμε να φανταστούμε. Έχουμε ηρωποιήσει τον Κολοκοτρώνη, τον Παπαφλέσσα, όλους ίδιους τους έχουμε, όλοι ήρωες, αλλά δεν είναι έτσι. Οι άνθρωποι είναι πολύπλοκοι».

«Βλέπουμε έναν Παπαφλέσσα που ίσως μας εξηγεί γιατί ο καθένας μας θέλει 3 σπίτια με θέα στον αιγιαλό. Ο Παπαφλέσσας υπήρξε νάρκισσος, ψεύτης, έταξε τα πάντα στους πάντες, πλαστογράφησε αλλά ταυτοχρόνως αποφάσισε να δώσει τη ζωή του στο Μανιάκι γιατί ήθελε να γίνει ήρωας» είπε ο Δημήτρης Τάρλοου.

Έτσι μάλλον θέλει να κερδίσει την “δημοσιότητά” του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.