Ακόμα ένας σύλλογος εργαζομένων σε νοσοκομείο κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Ακόμα ένας σύλλογος εργαζομένων σε νοσοκομείο κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Αυτή τη φορά στη πόλη της Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία από τους εργαζομένους του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου την Πέμπτη 29 Ιουλίου και ώρα 11:00.

Ακολουθεί και η σχετική ανακοίνωση από το Δ.Σ. του Σ.Υ.Κ.Ν.Ε:

«Καλούµε όλους τους συναδέλφους σε διαµαρτυρία την Πέµπτη 29 Ιουλίου και ώρα 11:00πµ στην κεντρική είσοδο του νοσοκοµείου προκειµένου να δηλώσουµε την αντίθεση µας στην υποχρεωτικότητα του εµβολιασµού. Η υποχρεωτικότητα παραβιάζει συνταγµατικές ελευθερίες και ατοµικά δικαιώµατα. Ο εξαναγκασµός και η επιβολή πειθαρχικών µέτρων οδηγεί σε αντίθετα αποτελέσµατα».

Προ ημερών η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) είχε με ανακοίνωσή της απειλήσει με προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά της απόφασης για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στους υγειονομικούς:

.«Η εφαρμογή αυτού του νόμου είναι αιτία πολέμου. Η απόφαση αυτή μας στοχοποιεί. Μας κουνάει το δάκτυλο η κυβέρνηση, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει επιλύσει κανένα από τα κλαδικά μας αιτήματα. Από την πρώτη στιγμή δήλωσε δημόσια και θα συνεχίσει να δηλώνει υπέρμαχος της εμβολιαστικής κάλυψης του συνόλου του πληθυσμού της χώρας και αποτέλεσμα της θετικής της στάσης, σε συνάρτηση με το αίσθημα ευθύνης που διαθέτει ο κλάδος των υγειονομικών, είναι ο μαζικός, σχεδόν καθολικός εμβολιασμός των υγειονομικών σε ποσοστό 90% (συνυπολογίζοντας όσους διαθέτουν φυσική ανοσία)».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μέτρο του υποχρεωτικού επί ποινή αναστολής της εργασιακής σχέσεως εμβολιασμού των υγειονομικών αποτελεί ένα εξαιρετικά ανάλγητο μέτρο, στερούμενο παντελώς επιστημονικής τεκμηρίωσης για την αναγκαιότητά του. Η Πολιτεία οφείλει να σέβεται τη διαφορετικότητα της άποψης ή τους φόβους που εκφράζονται από όλους εκείνους που αρνούνται τον εμβολιασμό, ως έκφραση του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος της προσωπικότητας κάθε πολίτη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.