ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Απίστευτη καταγγελία: Ξενοδόχος στη Χαλκιδική έδιωξε άνδρα με κορωνοϊό – Κοιμήθηκε σε παγκάκι (βίντεο)

Απίστευτη καταγγελία: Ξενοδόχος στη Χαλκιδική έδιωξε άνδρα με κορωνοϊό – Κοιμήθηκε σε παγκάκι (βίντεο)

Μία απίστευτη περιπέτεια πέρασε γυναίκα που ήρθε στην Ελλάδα με τον φίλο της για διακοπές στη Χαλκιδική, όταν εκείνος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ειδικότερα, η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε στην ΕΡΤ3 πως ξενοδόχος στην περιοχή της Κασσάνδρας μετέφερε, με δική του πρωτοβουλία, την ίδια και τον σύντροφό της στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, σε καρότσα αγροτικού οχήματος.

«Ο φίλος μου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Πήγαμε στον κύριο από το ξενοδοχείο και του είπαμε ότι ο φίλος μου έχει κορωνοϊό και μου λέει ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάμε πάνω στο δωμάτιο και να φύγουμε» αναφέρει η ίδια.

Η ίδια τόνισε επίσης πως ενώ η Πολιτική Προστασία τούς είχε πει πως θα πρέπει να παραμείνουν στο ξενοδοχείο μέχρι να τους παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου επέμεινε να τους μεταφέρει ο ίδιος, λέγοντάς τους ότι ακολουθεί τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα, τους έβαλε στην καρότσα ενός αγροτικού οχήματος, τους άφησε μπροστά στο Κέντρο Υγείας και μάλιστα σε ένα παγκάκι, όπου και κοιμήθηκαν…

«Φτάσαμε στο Κέντρο Υγείας 14:00 το μεσημέρι και μας πήρε το ΕΚΑΒ 8:30 η ώρα την άλλη μέρα» λέει χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Τέλος, η ίδια υποστηρίζει πως οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν λειτούργησαν άμεσα και αποτελεσματικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.