ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κλειστά όλα τα σχολεία στην Αττική αύριο για να αποφύγουν τραγωδίες που προκαλεί η ανικανότητά τους! (upd)

Κλειστά όλα τα σχολεία στην Αττική αύριο για να αποφύγουν τραγωδίες που προκαλεί η ανικανότητά τους! (upd)

(Αρχικό κείμενο 14:59): Η παραλίγο τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου τα παιδιά που έκαναν μάθημα μέσα σε… κοντέινερ παραλίγο να πνιγούν σαν τα ποντίκια και διασώθηκαν μόνο όταν έφτιαξαν γέφυρα με τα θρανία τους (και η Νίκη Κεραμέως, εξακολουθεί να είναι υπουργός Παιδείας!), αποφασίστηκε από την πανικόβλητη κυβέρνησης αύριο να είναι κλειστά αναμένεται να παραμείνουν όλα τα σχολεία της Αττικής, καθώς υπάρχει φόβος για νεκρούς μαθητές!

Η χώρα, η οποία αντιμετωπίζει ενεργό εμπόλεμη κατάσταση με τη Τουρκία μετά το νέο casus belli που διατύπωσε ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν έχει μία κυβέρνηση που στέλνει τα παιδιά σε κοντέινερ για να μάθουν γράμματα και μετά ρισκάρει τις ζωές τους, όταν αυτάπλημμυρίζουν!

Οι τριτοκοσμικές εικόνες μαθητών στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι οποίοι προκειμένου να σωθούν από το πλημμυρισμένο σχολείο τους, βγήκαν από την τάξη πάνω σε θρανία.

«Το νερό στο προαύλιο είχε φτάσει τους 30-40 πόντους. Αν δεν κάναμε κάτι άμεσα, το νερό θα έμπαινε μέσα στο κοντέϊνερ» είπε ο εκπαιδευτικός.

Κατά τον ίδιο, το προαύλιο του 1ου Λυκείου είχε πλημμυρίσει, καθώς είχαν συσσωρευτεί φύλλα και σκουπίδια, ενώ το επικλινές έδαφος “βοήθησε” στη συσσώρευση του νερού.

«Η μόνη διέξοδος διαφυγής ήταν μία πλαϊνή πόρτα. Δυνατότητα να προσεγγίσουμε στην κεντρική πόρτα δεν υπήρχε, καθώς θα έπρεπε να περάσουμε μέσα από τα νερά που είχαν φτάσει σε ύψος τους 40 πόντους», είπε ο ίδιος.

«Έτσι οι καθηγητές δημιουργήσαμε τη γέφυρα με τα θρανία για να μπορέσουμε να απομακρύνουμε τους μαθητές με ασφάλεια».

Όμως εκτός από το συγκεκριμένο σχολείο, αρκετά προβλήματα προκάλεσε η νεροποντή στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη Νέα Χαλκηδόνα γενικότερα.

Πλημμύρες υπήρξαν και σε υπόγεια, κυρίως στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, όπου σχεδόν πάντα παρουσιάζονται προβλήματα καθώς τα αντιπλημμυρικά έργα που έχουν σχεδιαστεί, δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.

Έκλεισε η Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού στο ρεύμα προς Αθήνα

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της λεωφόρου Κηφισίας, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λόγω συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού, από την κακοκαιρία «Μπάλλος» που πλήττει από σήμερα την Αττική.

Ειδικότερα, έκλεισε το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από το ύψος του Φάρου Ψυχικού.

Η Τροχαία πραγματοποιεί εκτροπές της κυκλοφορίας στον παράδρομο.

Κλειστή και η Ποσειδώνος

Διεκόπη, λόγω συσσώρευσης υδάτων από τις ισχυρές βροχοπτώσεις, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και από το ύψος της διχάλας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Συγγρού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, λόγω συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλαιά Παραλιακή Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της Θησέως έως τη Χρυσοστόμου Σμύρνης, στην περιοχή του Μοσχάτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.