ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πότε ξεκινούν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Πότε ξεκινούν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά για ακόμη τρεις Κυριακές το τρέχον έτος, σύμφωνα με ό,τι ορίζει ο νόμος.

Πιο συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες που τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά είναι οι εξής:

  • Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021
  • Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021
  • Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Βέβαια, η λειτουργία των καταστημάτων είναι προαιρετική με βάση τον νόμο 4177/2013.

Ταυτόχρονα, ασαφές παραμένει το τοπίο σχετικά με τη λειτουργία των σούπερ μάρκετ καθώς το καθένα διαθέτει τη δική του πολιτική για τη λειτουργία τις Κυριακές.

Πότε ξεκινούν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις

Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν, ήδη έμποροι και καταναλωτές προετοιμάζονται για τις φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις.

Οι φθινοπωρινές εκπτώσεις αναμένεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου και να έχουν διάρκεια δύο εβδομάδων, ήτοι μέχρι την 15η Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο νόμος ορίζει πως οι ενδιάμεσες εκπτώσεις διαρκούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου (1-15 Νοεμβρίου).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για τους κανόνες που έχουν τεθεί, τα καταστήματα είναι υποχρεωμένα, πέραν της αναγραφής της παλαιάς, να αναγράφουν και τη νέα τιμή των προϊόντων και των υπηρεσιών με έκπτωση, ενώ επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.