ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πατρινοί ιδιοκτήτες καφέ τρολάρουν τα νέα μέτρα – Ελέγχουν και το ζάχαρο εκτός από τα πιστοποιητικά! (βίντεο)

Πατρινοί ιδιοκτήτες καφέ τρολάρουν τα νέα μέτρα – Ελέγχουν και το ζάχαρο εκτός από τα πιστοποιητικά! (βίντεο)

Τα νέα εξαντλητικά μέτρα της κυβέρνησης «τρολάρισαν» καταστηματάρχες της Πάτρας, προκειμένου να διακωμωδήσουν τις πρωτοφανείς καταστάσεις που ζούνε ως επιχειρηματίες και ως άνθρωποι.

Φορώντας στον λαιμό του μια τεράστια ταμπέλα με το πιστοποιητικό, ένας πελάτης τον οποίο υποδύεται ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, επιχειρεί να μπει στο μαγαζί.

Ωστόσο στην είσοδο, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε θερμομέτρηση αλλά και μέτρηση του ζαχάρου του προκειμένου να καταφέρει να πιει τον καφέ του…

Το ευφάνταστο βίντεο προκαλεί γέλια μέχρι δακρύων, ωστόσο δυστυχώς δεν απέχει πολύ από την τραγική πραγματικότητα που βιώνουμε όχι μόνο οι πελάτες, αλλά και οι ίδιοι οι επιχειρηματίες και οι υπάλληλοι, οι οποίοι έγιναν με το ζόρι… σερίφηδες των μέτρων!

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο ιδιοκτήτης και πρωταγωνιστής του βίντεο, περιγράφει: «Πραγματικά το πρόβλημα είναι σοβαρό, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση ένας επιχειρηματίας να καταφέρει να ελέγχει που θα κάτσει ο πελάτης, τι παραγγελία θα πάρει, αν θα του κόψουν απόδειξη, να δει αν είναι άρρωστος και που έχει παρκάρει!

Φανταστείτε τον οδηγό του τρένου ή του λεωφορείου να τον σταματάει ο κάθε επιβάτης και να του λέει, ”κοίταξε το εμβόλιο, οδήγησε να πάμε στον δρόμο μας, κοίταξε αν έχω εισιτήριο»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.