ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Βαθιώτης: «Μίας δόσης μύριες έπονται – Αυτό το εκβιαστικό σπιράλ δε θα σταματήσει ποτέ»

«Αυτή η ιστορία με τις επαναλαμβανόμενες εμβολιαστικές δόσεις μου θυμίζει τρομερά ένα ειδικό φαινόμενο ποινικού δικαίου στο έγκλημα της εκβίασης»

Κ.Βαθιώτης: «Μίας δόσης μύριες έπονται – Αυτό το εκβιαστικό σπιράλ δε θα σταματήσει ποτέ»

Ο Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης, αναφέρθηκε στις επαναλαμβανόμενες δόσεις του εμβολίου που χρειάζεται να κάνει κάποιος για να πάρει την «ελευθερία» του (όπως λένε).

«Αυτή η ιστορία με τις επαναλαμβανόμενες εμβολιαστικές δόσεις, με το μαστίγιο ότι “αν δεν κάνεις την επόμενη δόση, τότε δεν θα ισχύει το πιστοποιητικό σου” μου θυμίζει τρομερά ένα ειδικό φαινόμενο ποινικού δικαίου στο έγκλημα της εκβίασης» είπε στον «Focus FM».

«Μίας δόσης, μύριες έπονται» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι «αυτό το εκβιαστικό σπιράλ δεν θα σταματήσει ποτέ».

Για τις δηλώσεις του κ. Αλιβιζάτου περί «υποχρεωτικών εμβολιασμών παντού» και την άποψη που εξέφρασε να μένουν «εκτός ΑΣΕΠ οι ανεμβολίαστοι», ο κ. Βαθιώτης σημείωσε «ντρέπομαι για τον δάσκαλό μου». «Από μελιστάλαχτος έγινε… δηλητηριοστάλαχτος» υπογράμμισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.