ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πόλεμος μεταξύ «πλυντηρίων» του Lidl και πολιτών για το αν ο Σκλαβενίτης ήταν σωστό να δώσει δωρεάν τρόφιμα στην 70χρονη

Πόλεμος μεταξύ «πλυντηρίων» του Lidl και πολιτών για το αν ο Σκλαβενίτης ήταν σωστό να δώσει δωρεάν τρόφιμα στην 70χρονη

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ των απολογητών της γερμανικής αλυσίδας σούπερ-μάρκετ Lidl, η οποία λόγω των τεράστιων ποσών που δαπανά για διαφημίσεις έχει ισχυρούς υποστηρικτές, και ειδικά στην πλευρά του φιλοκυβερνητικού τύπου, από την μία και από την άλλη, της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών αναφορικά με την φημολογούμενη δωρεά της ελληνικής αλυσίδας σούπερ-μάρκετ Σκλαβενίτης περί δωρεάν τροφίμων στην 70χρονη άπορη που αφαίρεσε χωρίς να πληρώσει μικροποσότητας τροφής από τα Lidl.

Το γεγονός αυτό έχει αναχθεί σε μείζον κοινωνικο-πολιτικό ζήτημα δεδομένης της φτώχειας που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες και της άσπλαχνης συμπεριφοράς της γερμανικής Lidl που επέμειναν να καταθέσουν μήνυση για λίγα γραμμάρια τυριού και ζαμπόν σε βάρος της θηλυκής “Γιάννη Αγιάννη” έχει γίνει από τα κύρια θέματα συζήτησης στην ελληνική κοινωνία.

Χαρακτηριστικό της οργής είναι ότι ακόμα και ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης που στήριξε, υποστήριξε και επέχαιρε για την μήνυση σε βάρος της 70χρονης γιαγιά εντέλει και γινόμενος δέκτης της λαϊκής οργής αναγκάστηκε να “συστήσει” στα Lidl να ανακαλέσουν.

Την ίδια στιγμή οργίαζε η φημολογία ότι ο Σκλαβενίτης έστειλε ποσότητα τροφίμων ξεσηκώνοντας την οργή των υποστηρικτών της γερμανική εταιρείας μέσα από τα media (όπου βάζει συνεχώς και διαφημίσεις).

Χαρακτηριστική είναι η στάση του Μ.Βουλαρίνου ο οποίος όμως έγινε αποδέκτης της οργής των πολιτών.

Να σημειώσουμε ότι σε ότι αφορά την ελληνική αλυσίδα του Σκλαβενίτη μέσω διαρροών δεν επιβεβαίωσε το γεγονός. Βέβαια η αλυσίδα η οποία συχνά βοηθά απόρους και έχει ως βασική αρχή την άρνηση εργασίας την Κυριακή για καθαρά θρησκευτικούς λόγους ουδέποτε έχει επιβεβαιώσει τις όποιες φιλανθρωπίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.