ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το κλαμπ «Ρέϊνα» κατεδαφίστηκε στην Κωνσταντινούπολη και πάει… Μύκονο!

Το κλαμπ «Ρέϊνα» κατεδαφίστηκε στην Κωνσταντινούπολη και πάει… Μύκονο!

Το διάσημο κλαμπ της Κωνσταντινούπολης «Ρέινα», όπου 39 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην τρομοκρατική επίθεση του Ισλαμικού Κράτους το βράδυ της Πρωτοχρονιάς κατεδαφίστηκε στις 22 Μαΐου με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της Κωνσταντινούπολης, υποτίθεται λόγω “αυθαίρετων κατασκευών”, αλλά η είδηση είναι αλλού: Το κλαμπ οι ιδιοκτήτες του αποφάσισαν να το μεταφέρουν στη… Μύκονο!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: «Η απόφαση κατεδάφισης από το δημοτικό συμβούλιο της Κωνσταντινούπολης ελήφθη για το κέντρο διασκέδασης Ρέινα, στο Ortaköy της περιοχής Beşiktaş, καθώς ορισμένα τμήματά του χτίστηκαν παράνομα. Σύμφωνα με την απόφαση, η διαδικασία κατεδάφισης ολοκληρώθηκε σήμερα για τα τμήματα του κτιρίου που παραβίαζαν το νόμο», αναφέρει ο δήμος στην ανακοίνωσή του

Μια πηγή κοντά στην ιδιοκτησία του κλαμπ εξέφρασε την έκπληξή της για την κατεδάφιση, σύμφωνα με την τουρκική Hurriyet. «Αυτή είναι μια απροσδόκητη κατάσταση και για εμάς. Η διαδικασία κατεδάφισης διήρκεσε μόλις 45 λεπτά. Το κατέστρεψαν και το άφησαν έτσι», ανέφερε η πηγή αυτή.

Ηδη όμως οι ιδιοκτήτες του έχουν αποφασίσει να το μεταφέρουν στην Μύκονο και έχουν βρει τα υποψήφια σημεία. Το ένα είναι σε παραλία του νησιού και το άλλο μέσα στη Χώρα. Οπως λένε οι ίδιοι: “Η πελατεία είναι εξασφαλισμένη αφού πάνω από 100.000 Τούρκοι επισκέπτονται τη Μύκονο κάθε καλοκαίρι και περισσότεροι από 500.000 πελάτες μας από άλλες χώρες επίσης πάνε στη Μύκονο. Το νησί είναι ασφαλές και κυριαρχείται από Αραβες και Τούρκους το καλοκαίρι, οπότε ήταν απόλυτη λογική η απόφασή μας”!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί και από εφέτος να ξεκινήσει η λειτουργία του κλαμπ στη Μύκονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επίθεση του Ισλαμικού Κράτους στο διάσημο κλαμπ στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης σημειώθηκε τις πρώτες ώρες του 2017. Ο δράστης της επίθεσης από το Ουζμπεκιστάν, Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ, διέφυγε από το σημείο αμέσως μετά την επίθεση. Συνελήφθη τελικά στις 16 Ιανουαρίου στην Κωνσταντινούπολη, μαζί με άλλα τέσσερα άτομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.