ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καταζητείται 26χρονος Ρουμάνος που καταδικάστηκε για βιασμό 6χρονης στο Βόλο

Καταζητείται 26χρονος Ρουμάνος που καταδικάστηκε για βιασμό 6χρονης στο Βόλο

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει διαφύγει στη χώρα του και έχει ζητηθεί δικαστική συνδρομή για την σύλληψή του και την έκδοσή του στην Ελλάδα.

Δικάστηκε τον Μάϊο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ένας 26χρονος Ρουμάνος με την κατηγορία σεξουαλικής κακοποίησης στην 6χρονη ανιψιά του. Την καταγγελία είχε κάνει η αδερφή του και μητέρα του μικρού κοριτσιού και του επεβλήθη ποινή κάθειρξης δέκα ετών για βιασμό και φυλάκιση πέντε ετών για ασέλγεια και αποπλάνηση ανήλικου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως ο δράστης κατάφερε να διαφύγει καθώς δεν είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Οι αστυνομικές Αρχές εξακολουθούν να ερευνούν την υπόθεση και αναμένονται εξελίξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.