ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αστακός: Σύλληψη άντρα που είχε κλέψει όλη την περιοχή

Αστακός: Σύλληψη άντρα που είχε κλέψει όλη την περιοχή

Τον 50χρονο δράστη πρόδωσαν τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ενός καταστήματος.

Στην τελευταία του απόπειρα διάρρηξης, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών του τμήματος Ξηρομέρου, ένας 50χρονος Έλληνας για τον οποίο αποδείχθηκε ότι τους τελευταίους τρεις μήνες είχε ρημάξει τα σπίτια και τα καταστήματα στην περιοχή του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο αποπειράθηκε να διαρρήξει με κατσαβίδι τα ξημερώματα της Τετάρτης, αλλά εγκατέλειψε την προσπάθειά του όταν είδε ότι διέθετε κλειστό κύκλωμα! Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί στην ίδια περιοχή και τον συνέλαβαν. Μάλιστα, τους παρέδωσε το κατσαβίδι που χρησιμοποιούσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, στην κατοχή του βρέθηκαν διάφορα κοσμήματα, για τα οποία προέκυψε ότι προέρχονταν από τέσσερις διαρρήξεις και μια απόπειρα πουείχε διαπράξει σε σπίτια και ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, από τα οποία είχε αρπάξει και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 5.700 ευρώ. Ο 50χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.