ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου από Πειραιά προς Ιχθυόσκαλα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου από Πειραιά προς Ιχθυόσκαλα

Για τις εργασίες συντήρησης και βελτίωσης της λειτουργίας του οδικού άξονα θα διακόπτονται προσωρινά, τμήματα του οδικού δικτύου της περιοχής Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Στον οδικό άξονα της Λεωφόρου Παπανδρέου, θα πραγματοποιούνται τμηματικές διακοπές κυκλοφορίας μέχρι και τις 19 Αυγούστου από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 6.00 το πρωί της επόμενης μέρας.

Οι εργασίες που θα γίνουν σε δύο φάσεις, περιλαμβάνουν πρώτα την ολοκλήρωση του τμήματος της Λεωφόρου Παπανδρέου από τη συμβολή της με την οδό Μπουμπουλίνας έως και την οδό Μιχαληνού στο ρεύμα προς Πειραιά, ενώ στη δεύτερη φάση οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο τμήμα από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Ηετιώνειας Ακτής και συγκεκριμένα 100 μέτρα πριν από την είσοδο της σήραγγας.

Μετά από αυτό το σημείο θα απαγορεύεται η διέλευση όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Παπανδρέου από τον κλάδο εξόδου της σήραγγας έως τη συμβολή με την οδό Μπουμπουλίνας στο ρεύμα προς Κερατσίνι-Κόρινθο.

Σημειώνεται ότι η Τροχαία σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου θα τοποθετήσουν κατάλληλες σημάνσεις για τις εναλλακτικές διαδρομές που πρέπει να ακολουθήσουν οι οδηγοί, ενώ η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά με ανακοίνωσή της παρακαλεί τους οδηγούς να τηρούν και να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες (40 Km/h).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.