ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Εκτροχιάστηκε τρένο με 250 επιβάτες στην Ουάσινγκτον

ΗΠΑ: Εκτροχιάστηκε τρένο με 250 επιβάτες στην Ουάσινγκτον

Χθές Κυριακή εκτροχιάστηκε τρένο της Amtrak με περισσότερους απο 250 επιβάτες κοντά στο Πάτζετ Σάουντ στην Πολιτεία της Ουάσινγκτον, γεγονός που προκάλεσε πολλούς τραυματισμούς…

Η μηχανή και το βαγόνι με τις αποσκευές του τρένου 506 της γραμμής Amtrak Cascades, που συνδέει το Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας με το Γιουτζίν του Όρεγκον, εκτροχιάστηκαν στη Γέφυρα του Κόλπου Τσέιμπερς στο Στίλακουμ της Ουάσινγκτον, ανέφερε η Amtrak.

Από τις εικόνες που μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ, φαίνεται σαν τρία ή τέσσερα βαγόνια της αμαξοστοιχίας να εκτροχιάστηκαν εν μέρει ή τελείως, με τη μηχανή να έχει ανατραπεί και να κείτεται πεσμένη στο ένα πλευρό σε μικρή απόσταση από την ακτή του Πάτζετ Σάουντ.

Τα αίτια του ατυχήματος, το οποίο σημειώθηκε στις 14:30, ερευνώνται, ανέφερε η Amtrak σε μια ανακοίνωση που δημοσιοποίησε.

Αρκετοί από τους 267 επιβάτες υπέστησαν ελαφρά τραύματα, πάντως δεν διαπιστώθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός και το πλήρωμα είναι σώο, σύμφωνα με την επιχείρηση σιδηροδρομικών μεταφορών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι επιβάτες απομακρύνονται από τον συρμό και επί τόπου βρίσκονται τραυματιοφορείς, σύμφωνα με την Amtrak, η οποία διαβεβαίωσε πως θα προσφέρει στους ταξιδιώτες εναλλακτικούς τρόπους για να φθάσουν στους προορισμούς τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.