ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εξιχνιάστηκε κλοπή κοσμημάτων αξίας 15.000 ευρώ στη Μυτιλήνη

Εξιχνιάστηκε κλοπή κοσμημάτων αξίας 15.000 ευρώ στη Μυτιλήνη

Εξιχνιάστηκε κλοπή κοσμημάτων που είχε γίνει το 2016 αλλά τα κοσμήματα είναι ακόμα άφαντα…

Αγνοείται ακόμη η τύχη των κοσμημάτων αξίας 15.000 ευρώ που είχαν κλαπεί τον Μάρτιο του 2016 από την κατοικία μιας 81χρονης γυναίκας στη Μυτιλήνη, παρ’ όλο που η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από πολύμηνη έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας.

Το τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Αιγαίου αξιοποίησε τα στοιχεία που είχαν βρει οι αστυνομικοί στον τόπο της διάρρηξης κι έτσι εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη. Πρόκειται για ένα 20χρονο Έλληνα ο οποίος είχε εισβάλει στο σπίτι παραβιάζοντας ένα παράθυρο και είχε αρπάξει τα κοσμήματα μαζί με ένα μικρό χρηματικό ποσό. Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει πού κατέληξαν τα τιμαλφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας στην Καλαμπάκα, για να εντοπιστούν οι άγνωστοι που διέρρηξαν ένα σπίτι στην περιοχή Καστράκι εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών και άρπαξαν από μέσα άγνωστο χρηματικό ποσό και χρυσαφικά. Κλιμάκιο της υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών πήρε αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού από το σπίτι και προσπαθεί να ταυτοποιήσει τον ή τους δράστες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.