ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η αντίδραση της μητέρας της Σάφι Ρούσος που σκοτώθηκε στο τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ (βίντεο)

Η αντίδραση της μητέρας της Σάφι Ρούσος που σκοτώθηκε στο τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ (βίντεο)

Συγκλονισμένη η Λίζα Ρούσος, που έμαθε για τον θάνατο της κόρης της όταν συνήλθε από το κώμα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά τον τραυματισμό της στην τρομοκρατική επίθεση τον Μάιο, στο τέλος της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε.

Η 8χρονη Σάφι Ρούσος, κυπριακής καταγωγής, ήταν το νεότερο από τα 22 θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης τον Μάιο, στη συναυλία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ Αρένα.

Το κορίτσι είχε πάει στην συναυλία μαζί με την μητέρα και την αδελφή της. Η μητέρα της, Λίζα Ρούσος, τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις. Ο πατέρας της, Άντριου Ρούσος, μίλησε για πρώτη φορά μετά την ανείπωτη τραγωδία, στο BBC και στην εκπομπή της Βικτόρια Ντέρμπισαϊρ.

Ο Άντριου Ρούσος δήλωσε πως ο χαμός της κόρης του είναι ένας «εφιάλτης» και τόνισε ότι τώρα η οικογένειά του «έχει χάσει τα πάντα». Όταν η σύζυγός του ξύπνησε στο νοσοκομείο από το κώμα, τα πρώτα λόγια που του είπε ήταν: «Η Σάφι έχει φύγει, έτσι δεν είναι;».

Ο ίδιος συντετριμμένος μίλησε για την στιγμή που ένας αστυνομικός του ανακοίνωσε τον θάνατο της κόρης του. «Δεν μπορούσα να το καταλάβω. Απλά κάθισα και τον κοίταζα. Είναι ο χειρότερος εφιάλτης που μπορεί να συμβεί. Δεν ήξερα το να πω, δεν ήξερα τι να σκεφτώ»,δήλωσε ο πατέρας της μικρής Σάφι.

Ο πατέρας της 8χρονης περιέγραψε στην εκπομπή τον χαρακτήρα της κόρης του και ανέφερε πως στην Σάφι άρεσαν τα αστεία και αγαπούσε την μουσική, τον χορό και την γυμναστική.

Στο πλατό βρέθηκε και η μεγαλύτερη αδελφή της Σάφι, που αποκάλυψε πως η 8χρονη ήταν φανατική θαυμάστρια της Αριάνα Γκράντε ενώ ο Άντριου Ρούσος ανέφερε ότι η κόρη του ήξερε όλα τα τραγούδια της ποπ τραγουδίστριας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.