ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Λάρισα: Αγοράκι 1,5 έτους περιφερόταν μόνο του

Λάρισα: Αγοράκι 1,5 έτους περιφερόταν μόνο του

Άφωνοι έμειναν οι κάτοικοι της περιοχής του Φρούριου στη Λάρισα, όταν κατάλαβαν πως ένα παιδάκι 1,5 έτους περιφερόταν μόνο του στο δρόμο, χωρίς τους κηδεμόνες τους.

Οι περαστικοί στην αρχή προσπάθησαν να εντοπίσουν κάποιον που τυχόν να ήταν ο κηδεμόνας του παιδιού, αλλά μόλις κατάλαβαν πως αυτό ήταν εντελώς μόνο του ειδοποίησαν την αστυνομία.

Με την σειρά τους, οι αστυνομικοί πήραν το παιδί μαζί τους στην υπηρεσία, μέχρι να βρεθεί κάποιος από το κοντινό του περιβάλλον.

Πηγή: onlarissa.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.