ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έβγαζε selfie την ώρα που η αδερφή της υπέφερε από πόνους τοκετού (φωτό)

Έβγαζε selfie την ώρα που η αδερφή της υπέφερε από πόνους τοκετού (φωτό)

Τη στιγμή του τοκετού κανείς δε μπορεί να καταλάβει τον πόνο που βιώνει μια γυναίκα και πολλοί είναι αυτοί πουθεωρούν πως δεν είναι κάτι σοβαρό.

Μην έχοντας μάλλον περάσει από την επίπονη διαδικασία της γέννας, δεν μπορούσε να καταλάβει τον πόνο και την υπομονή που καλείται να έχει μια γυναίκα σε μια τέτοια περίσταση. Έτσι, η Κατ δεν δίστασε να βγάλει το κινητό μέσα στο δωμάτιο του μαιευτηρίου και να βγάλει selfie με την αδερφή της, που ήταν στο κρεβάτι και υπέφερε.

«Selfie! Ενώ η αδερφή μου ετοιμάζεται να βγάλει ένα μωρό από τον κόλπο της!», έγραψε και την ανέβασε στο facebook, αντιμετωπίζοντας πάντως και έντονα επικριτικά σχόλια.

«Κι εκείνη το βρήκε αστείο, αλλά μάλλον δεν έχουν όλοι την αίσθηση του χιούμορ σε τέτοιες περιπτώσεις. Πρέπει να αγαπούν περισσότερο το ίντερνετ!», ανέφερε αντιδρώντας η Κατ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.