ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Προκλητική περίπτωση φοροδιαφυγής στη Σαντορίνη-Δεν έκοψαν ούτε μια απόδειξη για τη διοργάνωση γάμων

Προκλητική περίπτωση φοροδιαφυγής στη Σαντορίνη-Δεν έκοψαν ούτε μια απόδειξη για τη διοργάνωση γάμων

Το φετινό καλοκαίρι οι επιδρομές της ΑΑΔΕ στα νησιά δεν έχουν προηγούμενο με αποτέλεσμα να βγαίνουν στη δημοσιότητα πολλές ιστορίες που προκαλούν εντύπωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ημέρα που ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής επισκεπτόταν το νησί της Σαντορίνης, ελεγκτές της ΑΑΔΕ ανακάλυψαν επιχείρηση διοργάνωσης γάμων η οποία κατά τη διάρκεια γαμήλιου πάρτι 90 ατόμων με κόστος κατά κεφαλή 100 ευρώ δεν είχε κόψει ούτε μια απόδειξη.

Σαν να μην έφθανε αυτό, στα μαύρα βιβλία του επιχειρηματία ανακάλυψαν με έκπληξη άλλους 19 μη δηλωμένους πουθενά γάμους με μίνιμουμ κέρδους ανά περίπτωση τα 15 χιλ. ευρώ. Επρόκειτο για πολύ προκλητική περίπτωση φοροδιαφυγής καθώς δεν είχε κοπεί ούτε ένα για δείγμα παραστατικό.

Ο εν λόγω businessman πραγματοποιούσε πλήθος τέτοιων τελετών με πελάτες από την Κίνα, το Λίβανο και την Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.