ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Άφαντο» το ζευγάρι Γάλλων τουριστών που χάθηκε στα Χανιά

«Άφαντο» το ζευγάρι Γάλλων τουριστών που χάθηκε στα Χανιά

Κανένα αποτέλεσμα δεν έχουν αποφέρει οι έρευνες των αρχών, όσον αφορά το ζευγάρι Γάλλων τουριστών που χάθηκε στα Χανιά.

Το ζευγάρι ξεκίνησε την πεζοπορία του στο μονοπάτι ανάμεσα στο Ελαφονήσι και την Παλαιόχωρα αλλά κάποια στιγμή χάθηκε με αποτέλεσμα να καλέσει τον ευρωπαϊκό αριθμό 112 και να ζητήσει βοήθεια.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση από την πυροσβεστική που έστειλε αρχικά στο σημείο δύο οχήματα με τέσσερις άνδρες για τον εντοπισμό τους. Στη συνέχεια η δύναμη ενισχύθηκε με 16 ακόμα άνδρες της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ.

Μέχρι και αυτή την ώρα δεν υπάρχει κανένα ίχνος των τουριστών με τις αρχές να λένε ότι θα συνεχίσουν τις έρευνες καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ενώ ενδέχεται το πρωί – αν δεν έχουν εντοπίσει το ζευγάρι – να σηκωθεί και ελικόπτερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές της πυροσβεστικής, όσες φορές οι αρχές μίλησαν τηλεφωνικά με τους τουρίστες δεν μπορούσαν να καταλάβουν πού βρίσκεται καθώς είναι σε σύγχυση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.