ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κομοτηνή: Παρίστανε τον εφοριακό και… ζητούσε χρήματα για να μην ξανακάνει έλεγχο!

Κομοτηνή: Παρίστανε τον εφοριακό και… ζητούσε χρήματα για να μην ξανακάνει έλεγχο!

Σήμερα το μεσημέρι συνελήφθη ένας 51χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι επιχείρησε να εξαπατήσει ιδιοκτήτρια καταστήματος παριστάνοντας τον εφοριακό. Η απίστευτη αυτή ιστορία έλαβε χώρα στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο 51χρονος μπήκε στο κατάστημα 40χρονης και ζήτησε να κάνει έλεγχο στα βιβλία της επιχείρησης. Μάλιστα είπε στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος να του δώσει χρήματα προκειμένου να μην… ελεγχθεί ξανά το κατάστημα από την υπηρεσία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος αντιλήφθηκε την απάτη και τότε ο δράστης αποχώρησε αλλά μετά την καταγγελία της 40χρονης εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης και αντιποίηση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.