ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Δυτική Όχθη: 17χρονος Παλαιστίνιος επιτέθηκε με μαχαίρι σε Ισραηλινό συνοριοφύλακα

Δυτική Όχθη: 17χρονος Παλαιστίνιος επιτέθηκε με μαχαίρι σε Ισραηλινό συνοριοφύλακα

Ένας συνοριοφύλακας άνοιξε πυρ εναντίον του 17χρονου ο οποίος πλησίασε μια ομάδα συνοριοφρουρών και με ένα μαχαίρι προσπάθησε να επιτεθεί στον έναν φρουρό…

Ένας νεαρός Παλαιστίνιος ο οποίος προσπάθησε να επιτεθεί χθες Σάββατο σε έναν ισραηλινό συνοριοφύλακα στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης σκοτώθηκε, ανακοίνωσε μια εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας.

Ο 17χρονος Παλαιστίνιος πλησίασε μια ομάδα συνοριοφρουρών και οπλισμένος με ένα μαχαίρι που έβγαλε από μια τσάντα προσπάθησε να επιτεθεί στον έναν από αυτούς. Ένας άλλος συνοριοφύλακας άνοιξε πυρ εναντίον του, ανέφερε η εκπρόσωπος.

Η ίδια δήλωσε ότι ένας συνοριοφύλακας τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι, χωρίς να διευκρινίσει αν τον τραυμάτισε ο Παλαιστίνιος. Το ισραηλινό δημόσιο ραδιόφωνο μετέδωσε από την πλευρά του ότι ο συνοριοφύλακας τραυματίστηκε από «φίλια πυρά».

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας ανέφερε ότι ο Παλαιστίνιος που σκοτώθηκε ονομαζόταν Κοτάιμπα Γιούσεφ Ζαχράν και καταγόταν από την Τουλκαρέμ, στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Όχθης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο κύμα βίας που ξέσπασε στο Ισραήλ, την Ιερουσαλήμ και τα κατεχόμενα Παλαιστινιακά Εδάφη τον Οκτώβριο του 2015 έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 294 Παλαιστίνιοι ή Ισραηλινοί Άραβες, 47 Ισραηλινοί, δύο Αμερικανοί, δύο Ιορδανοί, ένας Ερυθραίος, ένας Σουδανός και μια Αγγλίδα, σύμφωνα με μια καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.