ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ταξίδεψε με αεροπλάνο από το Λονδίνο με το διαβατήριο της φίλης του (φωτό)

Ταξίδεψε με αεροπλάνο από το Λονδίνο με το διαβατήριο της φίλης του (φωτό)

Ένας άνδρας πέρασε μέσα στο αεροπλάνο κανονικά και στην συνέχεια ενημέρωσε το πλήρωμα καμπίνας ότι είχε πάρει μαζί του λάθος ταξιδιωτικό έγγραφο…

Σοβαρά ερωτήματα για την ασφάλεια στις αερομεταφορές προκαλεί η είδηση ότι ένας άντρας κατάφερε να ταξιδέψει, όπως ισχυρίζεται, από το Λονδίνο στην Γερμανία, χρησιμοποιώντας το διαβατήριο της φίλης του.

Ο Michael Randall, έφυγε από το σπίτι του στο Λονδίνο και πήρε μαζί του το διαβατήριο της φίλης του. Όταν έφτασε στο αεροδρόμιο του Gatwick επιβιβάστηκε κανονικά στην πτήση της εταιρίας easyJet για το Βερολίνο, χρησιμοποιώντας το διαβατήριο της φίλης του, χωρίς να υπάρξει πρόβλημα κατά τον έλεγχο.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η φωτογραφία στο διαβατήριο της φίλης του, απεικονίζει μια ξανθιά γυναίκα με μακρυά μαλλιά και φυσικά έχει γυναικείο όνομα, που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε κάποιος να μπερδευτεί κατά τον έλεγχο επιβίβασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Michael Randall, ο οποίος είναι τεχνικός της McLaren, πέρασε μέσα στο αεροπλάνο κανονικά και στην συνέχεια ενημέρωσε όπως είπε το πλήρωμα καμπίνας ότι είχε πάρει μαζί του λάθος ταξιδιωτικό έγγραφο. Όταν έφτασε στην Γερμανία, στο αεροδρόμιο του Βερολίνου οι αρχές τον έθεσαν υπό κράτηση για περίπου 90 λεπτά, μέχρι να του επιτρέψουν την είσοδο στην χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.