ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας βρισκόταν ένας… πύθωνας – Τον ανακάλυψε 5χρονο αγοράκι!

Μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας βρισκόταν ένας… πύθωνας – Τον ανακάλυψε 5χρονο αγοράκι!

Έναν πύθωνα μήκους ενός μέτρου ανακάλυψε ένας 5χρονος στη… λεκάνη της τουαλέτας του σπιτιού του!

Σύμφωνα με το BBC, η μητέρα του δήλωσε ότι ο γιος της ανακάλυψε το ερπετό σφηνωμένο στη λεκάνη, η οποία τις τελευταίες ημέρες φαινόταν να μην λειτουργεί κανονικά χωρίς κανείς να φανταστεί το λόγο.

Μετά την ανακάλυψη του πύθωνα ειδικοί από τοπικό pet shop στο Έσεξ της Βρετανίας έφτασαν στο σπίτι και έσωσαν τον βασιλικό πύθωνα, που μάλιστα ήταν μωρό, ενώ χαρακτηρίζεται ακίνδυνος.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του pet shop, το ερπετό πιθανότατα δραπέτευσε από γειτονικό σπίτι και έφτασε μέσω των σωληνώσεων στο σπίτι όπου βρέθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ταραγμένη η μητέρα του μικρού αγοριού, μετά την απομάκρυνση του πύθωνα, τοποθέτησε για μερικές ημέρες βάρη στο καπάκι της τουαλέτας για να αποφύγει κι άλλες τέτοιου είδους εκπλήξεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.