ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πέθανε ο 15χρονος που χτυπήθηκε από ρεύμα στη Λάρισα

Πέθανε ο 15χρονος που χτυπήθηκε από ρεύμα στη Λάρισα

Σοκ έχει προκαλέσει στην Λάρισα το τραγικό δυστύχημα το οποίο στοίχισε την ζωή σε ένα 15χρονο αγόρι.

Ο άτυχος νέος κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα όταν έπεσε στις γραμμές του ΟΣΕ, ενώ έκανε γκράφιτι ή παρκούρ, όπως λένε οι πληροφορίες, το προηγούμενο Σάββατο, 14 Οκτωβρίου. Την επόμενη ημέρα, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» καθώς είχε υποστεί εγκαύματα β΄ και γ΄ βαθμού στο 90% του σώματός του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αφού ο 15χρονος (αρχικά οι πληροφορίες έλεγαν πως είναι 25 ετών) χτυπήθηκε από το ρεύμα, τα ρούχα του άρπαξαν φωτιά. Υπάλληλος του ΟΣΕ άκουσε την έκρηξη και κατευθύνθηκε προς το σημείο, ενώ με έναν πυροσβεστήρα έσβησε τη φωτιά.

Τελικά το παιδί έχασε τη μάχη με το θάνατο και κατέληξε, ενώ νοσηλευόταν στο «Αγλαΐα Κυριακού». Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα στις 4:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου, στην Όσσα Λάρισας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.