ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ειρωνικό χαμόγελο του Δ. Κουφοντίνα για την μεταμέλειά του για τις δολοφονίες

Ειρωνικό χαμόγελο του Δ. Κουφοντίνα για την μεταμέλειά του για τις δολοφονίες

Ευδιάθετος, χαμογελαστός και… αμετανόητος εμφανίστηκε τη δεύτερη μέρα στο σπίτι του στον Βαρνάβα μαζί με την οικογένειά του το «45άρι» της «17 Νοέμβρη», ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Λίγο μετά τις 9 το πρωί της Παρασκευής βγήκε από την κατοικία του μαζί με το γιο του Εκτορα για να μεταβούν στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Μάκρης, όπου υποχρεούται να δώσει το «παρών» δύο φορές ημερησίως κατά τη διάρκεια της άδειάς του.

Σε ερώτηση έξω από το σπίτι του δολοφόνου «αν έχεις μετανιώσει για τις δολοφονίες σου;», απάντησε με ένα… ειρωνικό χαμόγελο και μία «καλημέρα».

Κατά την επιστροφή του από το Αστυνομικό Τμήμα, κάθισε λίγο στον κήπο του απολαμβάνοντας αμέριμνες και χαλαρές στιγμές με την οικογένειά του, ενώ στις επίμονες ερωτήσεις μας γιατί αρνείται να σχολιάσει το παραμικρό μπήκε στο σπίτι του, θέλοντας να μας αποφύγει.

Στις 12 το μεσημέρι αποχώρησε μαζί με τη σύζυγό του και τον Εκτορα Κουφοντίνα με άγνωστο προορισμό, ενώ η παρουσία του «Λουκά» της οργάνωσης και πάλι πίσω στην τοπική κοινότητα του Βαρνάβα ήταν το βασικό θέμα συζήτησης των κατοίκων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, πάντως, δεν φάνηκε να περνάει χρόνο με τα… μελίσσια του, αλλά προτίμησε να μοιραστεί τις λίγες ώρες της ελευθερίας του με τα μέλη της οικογένειάς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.