ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Καλαμάτα: Συνελήφθη 38χρονος – Παραβίασε κόκκινο, μπήκε αντίθετα σε μονόδρομο και επιτέθηκε στους αστυνομικούς

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν

Καλαμάτα: Συνελήφθη 38χρονος – Παραβίασε κόκκινο, μπήκε αντίθετα σε μονόδρομο και επιτέθηκε στους αστυνομικούς

Ένας 38χρονος συνελήφθη στην Καλαμάτα ύστερα από καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας δεν δίστασε να παραβιάσει κόκκινο σηματοδότη και να μπει αντίθετα σε μονόδρομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες Τρίτη (7/5), λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι όταν αστυνομικοί έκαναν σήμα στο αυτοκίνητο του 38χρονου να σταματήσει.

Ο οδηγός δεν υπάκουσε την εντολή και ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του «κυνηγητού», ο οδηγός παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και κινήθηκε αντίθετα σε μονόδρομο.

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Και κατά τη σύλληψη όμως ο άνδρας συνέχισε να αντιδρά έντονα. Έβρισε τους αστυνομικούς και τους επιτέθηκε, χτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια χωρίς να τους τραυματίσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως προαναφέρθηκε, εντός του αυτοκινήτου επέβαιναν τα δύο ανήλικα παιδιά του ηλικίας 3 ετών καθώς και η σύζυγός του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.