ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επιτροπή Συμπαράστασης στον ιταλικό Λαό: «Όλοι στην Πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα – Όχι στο νέο πραξικόπημα»

Επιτροπή Συμπαράστασης στον ιταλικό Λαό: «Όλοι στην Πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα – Όχι στο νέο πραξικόπημα»

Όσα τραγικά και ολέθρια βίωσε ο Ελληνικός Λαός μέσα από τη φτωχοποίηση, την οικονομική εξαθλίωση, την πληθυσμιακή αλλοίωση , τη μετανάστευση , την αποσάθρωση της παραγωγής , την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας , το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και την απειλή της εδαφικής ακεραιότητας , μέσα από την επιβολή παράνομων και αντισυνταγματικών μνημονίων που υπέγραψαν κυβερνητικοί εκπρόσωποι απόλυτα υποταγμένοι στις επικυρίαρχες δυνάμεις , σφραγίζοντας την κατοχή στη χώρα μας ….πλέον έρχεται η ώρα να βιώσει και ο Ιταλικός Λαός!

Ένα νέο πραξικόπημα ενάντια σε όσα ξεκάθαρα δημοκρατικά αποφάσισαν οι Ιταλοί εκλέγοντας τη Λέγκα και τα 5 Αστέρια ως νόμιμους εκπροσώπους με εντολή να προτάξουν το εθνικό τους συμφέρον !

Απορρίπτοντας, η Ευρωπαϊκή Ελίτ, τον προϋπολογισμό που κατέθεσε η Ιταλική Κυβέρνηση ουσιαστικά – και εμμένοντας σε μια παράλογη και απάνθρωπη πολιτική λιτότητας, εκβιάζοντας τον λαό που προσέφερε πολιτισμό και Αναγέννηση στην Ευρωπαϊκή εξέλιξη – στοχεύουν ξεκάθαρα στη διάλυση της Ιταλικής Οικονομίας και στην εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας τους !

Οι Ιταλοί κυβερνώντες αντιστέκονται σθεναρά – σε αντίθεση με τους «Έλληνες» που είχαν υποταχθεί πριν τη διαπραγμάτευση- και ο Ελληνικός λαός οφείλει να δείξει τη συμπαράστασή του και την υποστήριξή του !

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ !

Τη Δευτέρα 26/11/2018 στις 19:00 ραντεβού στην Ιταλική Πρεσβεία ( Σέκερη 2 ΚΟΛΩΝΑΚΙ κοντά στο μετρό Ευαγγελισμός)

Με Ελληνικές και Ιταλικές σημαίες δείχνουμε πως οι λαοί ξέρουν να διεκδικούν ως συνοδοιπόροι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Διοργάνωση : Επιτροπή Συμπαράστασης στον Ιταλικό Λαό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.