ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χαμόγελο Παιδιού: Ιερέας αρνήθηκε τοποθέτηση ειδικού κουμπαρά έξω από ναό

Χαμόγελο Παιδιού: Ιερέας αρνήθηκε τοποθέτηση ειδικού κουμπαρά έξω από ναό

Προβληματισμό προκαλεί περιστατικό άρνησης ιερέα να τοποθετηθεί κουμπαράς του «Χαμόγελου του παιδιού» στην είσοδο Εκκλησίας, στην οποία επρόκειτο να τελεστεί νεκρώσιμος ακολουθία.

Σύμφωνα με καταγγελία, ιερέας στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Κηπούπολη, αρνήθηκε, σε ιδιαιτέρως υψηλούς τόνους, την τοποθέτηση του κουμπαρά στον οποίον επιθυμία της οικογένειας ήταν να τοποθετηθούν χρήματα, αντί στεφάνων, προτάσσοντας ως αιτιολογίας το ότι έπρεπε να έχουν άδεια από την Μητρόπολη ακόμη και για τον έξω χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε για το περιστατικό το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο και έσπευσε να εκφράσει την απογοήτευση του, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

«Με μεγάλη μας απογοήτευση διαπιστώνουμε καθημερινά την απαγόρευση τοποθέτησης των κουμπαράδων μας, ακόμα και στον προαύλιο χώρο των εκκλησιών. Ενώ οι οικογένειες μας τιμούν και επιλέγουν να στηρίξουν το έργο μας τοποθετώντας έναν κουμπαρά αντί στεφάνου, κάποιοι ιερείς το απαγορεύουν με διάφορες προφάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δωρεές που συγκεντρώνονται στους κουμπαράδες μας καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά»αναφέρει μεταξύ άλλων το Χαμόγελο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.