Και πού να «σκάσουν» τα εξοπλιστικά σκάνδαλα...

Η καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. που δεν πίστευαν – Έβλεπε το φάντασμα του νεκρού διαχειριστή (βίντεο)

Η καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. που δεν πίστευαν – Έβλεπε το φάντασμα του νεκρού διαχειριστή (βίντεο)

Είναι πραγματικά απίστευτα τα περιστατικά που καταγράφει το τηλεφωνικό κέντρο του «100» σε πολλές περιοχές της χώρας.

Κάποιοι από τους καταγγέλλοντες προκαλούν πραγματικά άφθονο γέλιο με τον τρόπο που περιγράφουν, τα όσα τους απασχολούν… Είναι από τις ειδήσεις που αν μη τι άλλο προκαλούν γέλιο. Οι πιο περίεργες κλήσεις στην Άμεση Δράση, που καθημερινά δέχεται 3.000 – 4.000 κλήσεις, από πολίτες, σε ολόκληρη τη χώρα.

“Εχω 30 χρόνια στα περιπολικά της Αμεσης Δράσης, το λεγόμενο «100». Έχουμε ακούσει για σκυλάκια που ουρούν μέσα σε πατατάκια, ηλικιωμένους που δεν μπορούν να ποτίσουν τις γλάστρες τους, μοναχικές κυρίες και κυρίους, κάποιους που παίρνουν να πουν τον πόνο τους για τα παιδιά τους. Στέλνουμε περιπολικά παντού”, λέει ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, στο Open.

Τις τελευταίες μέρες, η… αμίμητη καταγγελία έγινε από γυναίκα που ήταν αδύνατον να κοιμηθεί. Όπως είπε στους αστυνομικούς, βλέπει το φάντασμα του νεκρού διαχειριστή μέσα στο σπίτι της, να την πλησιάζει και να ζητάει τα κοινόχρηστα! Όλα αυτά κάθε βράδυ, όπως είπε η κυρία στους αστυνομικούς, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Άλλες παράξενες κλήσεις που έχουν καταγραφεί, έχουν να κάνουν με… άτακτα ζευγάρια στους πάνω ορόφους, που δεν αφήνουν τους από κάτω να κοιμηθούν, αλλά και για νεαρούς που μπήκαν σε οίκο ανοχής και άρχισαν να ρίχνουν κροτίδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.