ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καινοτομία στην εκπαίδευση κατ’οίκον: Με ένα «κλικ» εσείς επιλέγετε εκπαιδευτικό και κόστος για μαθήματα στο σπίτι

Καινοτομία στην εκπαίδευση κατ’οίκον: Με ένα «κλικ» εσείς επιλέγετε εκπαιδευτικό και κόστος για μαθήματα στο σπίτι

Ψάχνετε δάσκαλο ή καθηγητή για βοηθήσει το παιδί σας να αντεπεξέλθει στις πιεστικές σχολικές του υποχρεώσεις ή να προετοιμαστεί για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά δεν θέλετε να το στείλετε σε φροντιστήριο με πολυμελή τμήματα;

Ξεχάστε τις συστάσεις του στιλ «Ξέρω έναν καλό φιλόλογο που έκανε μαθήματα στην Αννούλα του φούρναρη και την βοήθησε να μπει στην σχολή νηπιαγωγών».

Πρώτον γιατί η «Αννούλα του φούρναρη» μπορεί να ήθελε να μπει στην φιλοσοφική και κατέληξε νηπιαγωγός και δεύτερον γιατί δεν κάνουν όλοι οι καθηγητές για όλα τα παιδιά, ειδικά στα ιδιαίτερα μαθήματα.

Και είναι καλό, αν αποφασίσετε να δώσετε στα παιδιά σας αυτού του είδους την βοήθεια που κατά γενική ομολογία είναι η πλέον αποτελεσματική μορφή εκπαιδευτικής υποβοήθησης, να γνωρίζετε σε βάθος το «Ποιος» και το «Πώς» μπορεί να βοηθηθεί το παιδί σας.

Επίσης επειδή ο καθένας χρεώνει όσο θέλει, καλό είναι να έχετε διαθέσιμη μία τράπεζα πληροφοριών, όπου θα βρίσκετε αναλυτικά τα προσόντα του κάθε εκπαιδευτικού, αλλά και την οικονομική απαίτησή του και να κάνετε τις απαραίτητες συγκρίσεις.

Όλα αυτά σας τα προσφέρει το instateacher.gr, η ιστοσελίδα που προσφέρει σε γονείς και μαθητές τον πιο σύγχρονο, εύκολο και γρήγορο τρόπο εύρεσης καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα (σχολικά, πανεπιστημιακά, ξένες γλώσσες, πληροφορική, μουσική, τέχνες κ.α.).

Στο instateacher.gr οι μαθητές μπορούν να αναζητήσουν δάσκαλο για περισσότερα από 200 μαθήματα, θέτοντας όλα τα κριτήρια που επιθυμούν βάσει των αναγκών τους.

Στη συνέχεια βλέπουν τα αντίστοιχα προφίλ των δασκάλων, επικοινωνούν μαζί τους μέσω της φόρμας επικοινωνίας και καταλήγουν στον ιδανικό δάσκαλο για το μάθημα που ενδιαφέρονται!

Αλλά και αν είστε εκπαιδευτικός θα βρείτε ευκαιρία επικοινωνίας με χιλιάδες μαθητές που χρειάζονται ιδιαίτερα μαθήματα, σας παρέχεται έτσι μία εργασιακή ευκαιρία πολλαπλάσια από αυτή που σας προσφέρει η στενή γειτονιά σας ή ο φιλικός σας κύκλος.

Δημιουργήστε το προφίλ σας σε λίγα μόνο λεπτά. Με το αναλυτικό βιογραφικό σας, τα μαθήματα που διδάσκετε, τη διαθεσιμότητά σας, τις περιοχές που εξυπηρετείτε, τα δίδακτρά σας ανά μάθημα και ό,τι άλλο επιθυμείτε.

Μέσω του λογαριασμού σας στο instateacher, λάβετε μηνύματα ενδιαφέροντος από υποψήφιους μαθητές, επικοινωνήστε άμεσα μαζί τους και κλείστε τα νέα σας ιδιαίτερα μαθήματα!

Μια απόλυτα win-win διαδικασία, με τον μεν μαθητή να πετυχαίνει το ιδανικό αποτέλεσμα μέσα από μία βάση δεδομένων με εκατοντάδες εκπαιδευτικούς και τον εκπαιδευτικό να επικοινωνεί αντίστοιχα με χιλιάδες μαθητές και να «κλείνει» νέα ιδιαίτερα.

Στο instateacher μπορείτε να βρείτε: Σχολικά (25 μαθήματα) / Πανεπιστημιακά (33 μαθήματα) / Ξένες γλώσσες (16 μαθήματα) / Μουσική (29 μαθήματα) / Πληροφορική (65 μαθήματα) / Χορός (26 μαθήματα) / Τέχνες (9 μαθήματα) / Αθλητισμός / Ευεξία (14 μαθήματα) / Αισθητική (8 μαθήματα)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δημοφιλέστερα μαθήματα του instateacher είναι: Μαθηματικά, Αγγλικά, Αρχαία Ελληνικά, Φυσική, Έκθεση, Χημεία, Μελέτη Δημοτικού, Κιθάρα, Γερμανικά, Γαλλικά, Κοινωνιολογία, Βιολογία, Προγραμματισμός, Πιάνο, Ισπανικά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.