Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Στη σύλληψη ενός 30χρονου άνδρα προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, καθώς φέρεται να έκλεψε φορητό υπολογιστή από σταθμευμένο αυτοκίνητο στους Αμπελόκηπους και στη συνέχεια να επιχείρησε να τον πουλήσει μέσω διαδικτυακής αγγελίας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας αφαίρεσε από το όχημα, εκτός από το λάπτοπ, διάφορα προσωπικά αντικείμενα του ιδιοκτήτη.

Στη συνέχεια, ανάρτησε αγγελία στο διαδίκτυο, διαθέτοντας προς πώληση τον υπολογιστή που φέρεται να είχε κλέψει.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι πραγματοποιούσαν περιπολία με δίκυκλα.

Κατά την αστυνομική έρευνα εντοπίστηκαν τόσο ο φορητός υπολογιστής όσο και τα υπόλοιπα αντικείμενα που είχαν αφαιρεθεί από το αυτοκίνητο.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram