Στη σύλληψη ενός 30χρονου άνδρα προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, καθώς φέρεται να έκλεψε φορητό υπολογιστή από σταθμευμένο αυτοκίνητο στους Αμπελόκηπους και στη συνέχεια να επιχείρησε να τον πουλήσει μέσω διαδικτυακής αγγελίας.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας αφαίρεσε από το όχημα, εκτός από το λάπτοπ, διάφορα προσωπικά αντικείμενα του ιδιοκτήτη.
Στη συνέχεια, ανάρτησε αγγελία στο διαδίκτυο, διαθέτοντας προς πώληση τον υπολογιστή που φέρεται να είχε κλέψει.
Ο 30χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι πραγματοποιούσαν περιπολία με δίκυκλα.
Κατά την αστυνομική έρευνα εντοπίστηκαν τόσο ο φορητός υπολογιστής όσο και τα υπόλοιπα αντικείμενα που είχαν αφαιρεθεί από το αυτοκίνητο.
Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.