Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Ποινικό μητρώο είναι...

Επιμένουν οι απεργοί στη Γαλλία

Επιμένουν οι απεργοί στη Γαλλία

Είναι η 43η απεργιακή μέρα των σιδηροδρομικών, που ήδη παρουσιάζουν τα πρώτα σημάδια κόπωσης, στοιχείο που δεν διέφυγε της προσοχής του πρωθυπουργού που υπογράμμισε χθες λέγοντας : «παρατράβηξε η απεργία των σιδηροδρομικών!»

Συνειδητοποίηση σκληρή για τους απεργούς, που υποχρεούνται πλέον να επινοήσουν νέους τρόπους διαμαρτυρίας, παίρνοντας τη σκυτάλη από τους σιδηροδρομικούς.

Πρώτοι ξεκίνησαν οι δικηγόροι την περασμένη εβδομάδα στην πόλη Καέν, πετώντας τη μαύρη δικηγορική τήβεννο στα πόδια της υπουργού. Ακολούθησαν οι συνάδελφοί τους σε Λιλ, Παρίσι και σε άλλες πόλεις έξω από τα δικαστήρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.