ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συγκλονίζει το βίντεο της δολοφονίας του 41χρονου στην Πάτρα – Καρέ-καρέ η αγωνιώδης προσπάθεια του να σωθεί

Συγκλονίζει το βίντεο της δολοφονίας του 41χρονου στην Πάτρα – Καρέ-καρέ η αγωνιώδης προσπάθεια του να σωθεί

Καρέ – καρέ η δολοφονία του 41χρονου σε φανοποειίο στο Νέο Σούλι στην Πάτρα σε σοκαριστικό βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Καυγάς, κυνήγι και πυροβολισμοί ανάμεσα στα αυτοκίνητα, με έναν άνθρωπο να χάνει τελικά τη ζωή του.

Παρακολουθήστε το συγκλονιστικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Ionian Channel:

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ένας 41χρονος πήγε στο συνεργείο αυτοκινήτων γείτονα, με τον οποίον είχαν χρόνια διαφορές. Μετά από διαπληκτισμό των δύο ανδρών, ο πρώτος αποχώρησε αλλά επέστρεψε και ξεκίνησε πάλι ο τσακωμός. Τότε έπεσε και άλλος πυροβολισμός που στάθηκε μοιραίος για τη ζωή του 41χρονου εισβολέα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του συνεργείου έτρεξε αμέσως στο κατάστημά του μόλις ήχησε ο συναγερμός, έχοντας μαζί του μια καραμπίνα. Όταν βρήκε το θύμα, που φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, άρχισαν να διαπληκτίζονται και να κυνηγιούνται ανάμεσα στα αυτοκίνητα του συνεργείου.

Τότε, ακούστηκε ένας νέος πυροβολισμός και ο 41χρονος σωριάστηκε αιμόφυρτος. Απομακρύνθηκε από το σημείο που δέχτηκε τα πυρά και τελικά ξεψύχησε λίγα μέτρα μακρύτερα.

Κατ’ οίκον περιορισμός για τον κατηγορούμενο

Κατ’ οίκον περιορισμός επεβλήθη στον 40χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία του 41χρονου στο Νέο Σούλι, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Μετά την απολογία του υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέως και έτσι την τελική απόφαση θα πάρει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Όπως μετέδωσε το patrastimes.gr, η ανακρίτρια εισηγήθηκε ότι θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, ενώ η εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του και έτσι του επιβλήθηκε κατ’ οίκον περιορισμός μέχρι την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών και περιοριστικοί όροι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγγενείς και φίλοι που είχαν μαζευτεί στο Δικαστικό Μέγαρο τον χειροκρότησαν μόλις βγήκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.