ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τραγωδία στην Αίγινα: 15χρονος πνίγηκε σε πισίνα σπιτιού – Βούτηξε με γεμάτο στομάχι (upd)

Τραγωδία στην Αίγινα: 15χρονος πνίγηκε σε πισίνα σπιτιού – Βούτηξε με γεμάτο στομάχι (upd)

(Ανανέωση 19:58) Νέες πληροφορίες, έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με τον πνιγμό του 15χρονοου σε πισίνα σπιτιού στην Αίγινα.

Οι γονείς του παιδιού δούλευαν σε πολυτελή εξοχική κατοικία Γερμανού υπήκοου, η μητέρα σαν οικιακή βοηθος και ο πατέρας σαν κηπουρός.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 15χρονος έφαγε το μεσημεριανό φαγητό που του ετοίμασε η μητέρα του και λίγη ώρα αργότερα, φόρεσε το μαγιό του και πήγε να κάνει μια βουτιά στην πισίνα. Η βουτιά αυτή και με το στομάχι του να είναι γεμάτο, ήταν μοιραία.

Η μητέρα και ο πατέρας του παιδιού, μαζί με την ιδιοκτήτρια που ήταν παρούσα στον χώρο, τον αναζήτησαν για 10 λεπτά περίπου, χωρίς αποτέλεσμα, και σοκαρίστηκαν, όταν το βλέμμα τους στράφηκε στην πισίνα.


Στο πένθος βυθίστηκε το νησί της Αίγινας αφού ένας 15χρονος βρήκε τραγικό θάνατο σε πισίνα σπιτιού στην περιοχή της Πολίτισσας στο Μεσαγρό.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και γιατρός για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες, αλλά ήταν ήδη αργά καθώς ο ανήλικος είχε ήδη καταλήξει.

Η είδηση συγκλόνισε τη μαθητική κοινότητα του Γενικού Λυκείου Αίγινας, όπως φάνηκε από τα μηνύματα συμμαθητών του 15χρονου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το τραγικό γεγονός έγινε ευρύτερα γνωστό κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν οι δημοτικοί σύμβουλοι Φίλιππος Τζίτζης και Παναγιώτης Ηλίας εξέφρασαν τη θλίψη τους και ενημέρωσαν τους δημοτικούς συμβούλους.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να ρίξει «φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του ανήλικου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο κ. Φίλιππος Τζίτζης στο σημείο του τραγικού συμβάντος πήγε η αστυνομία, το ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας που έφτασε στον Μεσαγρό μετά από εννέα λεπτά μεταφέροντας και γιατρό. «Δυστυχώς δεν πρόλαβαν το μοιραίο», είπε ο κ. Τζίτζης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν συγκινητικός ο τρόπος που χειρίστηκαν το γεγονός», είπε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Ηλίας, η κατοικία του οποίο βρίσκεται κοντά στο σημείο που συνέβη το τραγικό περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.