ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Mere: Τα ρωσικά σούπερ μάρκετ κάνουν «πρεμιέρα» στην Ελλάδα

Mere: Τα ρωσικά σούπερ μάρκετ κάνουν «πρεμιέρα» στην Ελλάδα

Πιο κοντά από ποτέ στην Ελλάδα βρίσκεται η ρωσική αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Mere», στην ιστοσελίδα της, καθώς ανοίγει τις πόρτες της και στην Ελλάδα.

H «Svetofor» που στην ΕΕ είναι γνωστή ως «Mere», είναι ρωσική εκπτωτική αλυσίδα, ενώ πέρα από τα καταστήματα που διατηρεί εντός της Ρωσίας, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες και σε άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων και στη Γερμανία.

Τα ρωσικά σούπερ μάρκετ «ποντάρουν» στις προσφορές, στοχεύοντας – όπως αναφέρουν – στους κυνηγούς τιμών.

Η επικείμενη έλευσή της στη χώρα μας έχει γίνει γνωστή εδώ και αρκετό καιρό και σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της, η ρωσική αλυσίδα σχεδιάζει να ανεβάσει ρολά σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Ένας από τους σταθμούς του και η Λάρισα, όπου σύμφωνα με το «larissanet.gr», έχει ήδη ανεβάσει ταμπέλα.

Στην είσοδό της στην ελληνική αγορά αναφέρθηκε, προσφάτως, και ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ) Κωνσταντίνος Μαχαίρας, σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ.

«Υπάρχει χώρος για μια αλυσίδα καθαρά discount ως έχει σήμερα η ελληνική αγορά. Αν όμως οι παίκτες του λιανεμπορίου τροφίμων αποφασίσουν λόγω ανταγωνιστικότητας να κατεβάσουν τις σταθερές τιμές, όχι τις προσφορές, τότε θα αρχίσει να εκλείπει αυτή η ευκαιρία» σχολίαζε, προσθέτοντας ότι μένει να φανεί εάν η αλυσίδα θα κερδίσει το ελληνικό καταναλωτικό κοινό.

Να σημειωθεί, εν τω μεταξύ, ότι σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, η ρωσική αλυσίδα σούπερ μάρκετ εξετάζει τη λειτουργία καταστημάτων και στη Βρετανία, ακόμη και εντός του καλοκαιριού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.