Πανελλήνιες 2021: Αυτό είναι το θέμα που έπεσε στην Έκθεση – Δείτε τις απαντήσεις

Πανελλήνιες 2021: Αυτό είναι το θέμα που έπεσε στην Έκθεση – Δείτε τις απαντήσεις

Με το μάθημα Νεοελληνική Γλώσσα και Έκθεση ξεκίνησαν οι Πανελλήνιες 2021, οι οποίες διεξάγονται φέτος κάτω από ειδικές συνθήκες, καθώς οι υποψήφιοι πρέπει να προσκομίσουν self test, αλλά και να φορούν υποχρεωτικά μάσκες.

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί από το υπουργείο Παιδείας έγιναν γνωστά τα θέματα που έπεσαν στους φετινούς υποψηφίους στις Πανελλήνιες 2021.

Το θέμα της Έκθεσης αφορά τους νέους και πως θα αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της εποχής, θέμα που σύμφωνα με τους ειδικούς θεωρείται «παγίδα».

Αναλυτικά το θέμα

Πανελλαδικές: Οι απαντήσεις στα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες απαντήσεις στα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, σύμφωνα με την έμπειρη ομάδα των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς.

Τα επόμενα μαθήματα

Μετά την εξέταση στις Πανελλήνιες 2021 στη Νεοελληνική Γλώσσα και τη Λογοτεχνία, οι υποψήφιοι την Τετάρτη (16/6) θα εξεταστούν στα πρώτα μαθήματα Προσανατολισμού. Συγκεκριμένα, η ομάδα Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστεί στα Αρχαία Ελληνικά, οι ομάδες Θετικών Σπουδών και Σπουδών οικονομίας και Πληροφορικής στα Μαθηματικά, ενώ η ομάδα Προσανατολισμού σπουδών Υγείας στο μάθημα της Βιολογίας.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης για τις Πανελλήνιες 2021 έχει οριστεί η 08:30 πμ, κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 πμ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Τα μέτρα που ισχύουν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Σημειώνεται ότι φέτος, υποψήφιοι, εκπαιδευτικοί, διοικητικό και λοιπό προσωπικό θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα στις Πανελλήνιες 2021, αφού έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό τεστ (self test) και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.

Κατά την διάρκεια των Πανελλήνιων 2021, θα είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας εντός των εξεταστικών κέντρων και στους εξωτερικούς χώρους τους. Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, συνιστάται στους συγγενείς των υποψηφίων να μην συνωστίζονται έξω από το χώρο του εξεταστικού κέντρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.