Ιωάννινα: Δάσκαλος οδήγησης πλαστογραφούσε δημόσια έγγραφα!

Ιωάννινα: Δάσκαλος οδήγησης πλαστογραφούσε δημόσια έγγραφα!

«Μετρ» της πλαστογραφίας ήταν ένας ιδιοκτήτης σχολής οδηγών στα Ιωάννινα, ο οποίος βεβαίωνε το γνήσιο της υπογραφής εκπαιδευόμενων πελατών του με πλαστή σφραγίδα πρώην υπαλλήλου του ΚΕΠ του Δήμου και κατάθεσε για λογαριασμό τους τα πλαστογραφημένα έγγραφα στη Διεύθυνση Μεταφορών!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έκαναν μεθοδική έρευνα στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών, διαπίστωσαν ότι ο εκπαιδευτής είχε πλαστογραφήσει έναντι αμοιβής τα έγγραφα τουλάχιστον πέντε υποψήφιων οδηγών και τα είχε καταθέσει στην αρμόδια υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πλαστογράφος δάσκαλος οδήγησης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση. Στην σχολή του κατασχέθηκαν η πλαστή σφραγίδα βεβαίωσης γνησίου υπογραφής, δύο έγγραφα πελάτη που έφεραν την πλαστή σφραγίδα με ημερομηνία 24-06-2021, μια πλαστή σφραγίδα της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Ηπείρου καθώς και ένα βιβλίο μητρώου υποψηφίων οδηγών, το οποίο επίσης έφερε την πλαστή σφραγίδα και εξετάζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.