ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Συνέλαβαν εκπαιδευτικό επειδή δεν ήθελε να βάλει μάσκα λόγω αναπνευστικών προβλημάτων! – Φορούσε «ασπίδα»

Κρήτη: Συνέλαβαν εκπαιδευτικό επειδή δεν ήθελε να βάλει μάσκα λόγω αναπνευστικών προβλημάτων! – Φορούσε «ασπίδα»

Συλλήψεις όπως αυτές που γίνονται στη Βόρεια Κορέα του Κιμ Γιονγκ Ουν και σε άλλα αυταρχικά καθεστώτα στην Ελλάδα του 21ου αιώνα!

Καθώς οι αρχές προχώρησαν χθες, Δευτέρα, στη σύλληψη μιας βρεφονηπιοκόμου που δεν ήθελε να φορέσει μάσκα, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων. Η εκπαιδευτικός εργαζόταν σε βρεφονηπιακό σταθμό που βρίσκεται σε χωριό του δήμου Αρχανών Αστερουσίων στο Ηράκλειο.

Τη μήνυση υπέβαλε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και η διευθύντρια του σταθμού, καθώς η βρεφονηπιοκόμος δεν ήθελε να φορέσει μάσκα, λέγοντας πως έχει αναπνευστικά προβλήματα, παρόλα αυτά φορούσε ένα «ασπίδιο». Η οποία να υπενθυμίσουμε πως είχε παρουσιαστεί πριν από λίγους μήνες από τα κυβερνητικά στελέχη ως μία πολύ καινοτόμα ιδέα και μάλιστα είχαμε δει πολλούς κυβερνητικούς να το φοράνε. Όπως για παράδειγμα τον Νίκο Χαρδαλιά.

Η σύλληψη έγινε από άνδρες του Α.Τ Πύργου, ενώ της επιβλήθηκε και το πρόστιμο των 300 ευρώ.

Να σημειωθεί πως η στην συγκεκριμένη βρεφονηπιοκόμο απαγορευθεί στις αρχές Ιουνίου η είσοδος στον βρεφονηπιακό σταθμό από την διευθύντρια του χώρου.

Ο λόγος ήταν πως δεν είχε δηλώσει το self test στη σχετική πλατφόρμα, αν και το είχε κάνει, καθώς όπως είχε τονίσει αυτό ήταν αντίθετο στις προσωπικές της πεποιθήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.