ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας μετά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Φοιτητές και φοιτήτριες φοιτητικών συλλόγων απ' όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και κατευθύνθηκαν με πορεία μέχρι τη Βουλή

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας μετά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ, ολοκληρώθηκε το πανελλαδικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας κατά της ίδρυσης μη κρατικών πανεπιστημίων.

Από νωρίς το πρωί σήμερα φοιτητές και φοιτήτριες φοιτητικών συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και κατευθύνθηκαν με πορεία μέχρι τη Βουλή όπου παρέμειναν περίπου μέχρι τις 20.30 το βράδυ με βασικά τους αιτήματα την απόσυρση του νομοσχεδίου για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, αποκλειστικά δημόσιες και πραγματικά δωρεάν σπουδές, αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για τα πανεπιστήμια για καθηγητές, προσωπικό, υποδομές, πτυχία με αξία και δωρεάν φοιτητική μέριμνα για όλους και όλες (φοιτητικές εστίες, σίτιση, μεταφορά).

Κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου δεν έλειψαν τα επεισόδια, από τα οποία υπήρξαν 16 τραυματισμοί αστυνομικών και πολιτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας έχει αποκατασταθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.