ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι του Αγρινίου – Οδηγός τσακώθηκε με άνδρα που βγήκε… από το πορτμπαγκάζ του ΙΧ

Μπήκε στο... πίσω κάθισμα και έφυγαν μαζί

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι του Αγρινίου – Οδηγός τσακώθηκε με άνδρα που βγήκε… από το πορτμπαγκάζ του ΙΧ

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο βράδυ στο Αγρίνιο, στα κεντρικά της πόλης.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε εμβρόντητο δύο άντρες, έναν νεαρό, περί τα 25, και έναν μεσήλικα περί τα 50 έτη, να εμπλέκονται σε καυγά-επεισόδιο σε πολυσύχναστο σημείο, όπου πλήθος νέων διασκέδαζε, σύμφωνα με όσα αναφέρει το agriniopress.gr.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι όχημα που οδηγούσε ο ένας εκ των δύο σταμάτησε στο δρόμο, ο οδηγός κατέβηκε και λίγα δευτερόλεπτα μετά βγήκε από το… πορτμπαγκάζ ο έτερος.

Οι δύο άνδρες φέρονται να συνεπλάκησαν για κάποια λεπτά, με τον κόσμο που βρισκόταν επί τόπου να μένει άναυδος από το σκηνικό.

Μπήκε στο… πίσω κάθισμα και έφυγαν μαζί

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι αφότου ο ένας εκ των δύο τραυματίστηκε ελαφρά, πέφτοντας σε κολονάκι, στο σημείο κλήθηκε ΕΚΑΒ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, οι δύο άνδρες μπήκαν ξανά στο όχημα και έφυγαν από το σημείο, με τον άνδρα που βγήκε από το πορτ μπαγκάζ να επιβιβάζεται στα… πίσω καθίσματα αυτή τη φορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.