
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες που διέπραξαν χθες το βράδυ, διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στο Αγρίνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, τρία άτομα εισήλθαν στο κοσμηματοπωλείο σε κεντρικό πεζόδρομο του Αγρινίου από διπλανό κατάστημα, σπάζοντας τοιχίο από γυψοσανίδα. Οι δράστες φέρονται να αφαίρεσαν άγνωστο προς το παρόν αριθμό κοσμημάτων και εξαφανίστηκαν.
Η αξία των κλοπιμαίων δεν έχει ακόμη εκτιμηθεί.
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες της διάρρηξης είναι τρεις και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.