ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έκαψαν σπίτια και αυτοκίνητα 36χρονου δολοφόνου Ρομά και του αδερφού του στο Δροσερό Ξάνθης

Οι πυρπολήσεις θεωρούνται αντίποινα για εν ψυχρώ δολοφονία

Έκαψαν σπίτια και αυτοκίνητα 36χρονου δολοφόνου Ρομά και του αδερφού του στο Δροσερό Ξάνθης

Φωτιά σε άλλο ένα παράπηγμα και σε ένα διώροφο σπίτι που υπέστη ζημιές στο εσωτερικό του έβαλαν σήμερα Τρίτη (21/3), στο Δροσερό Ξάνθης.

Φωτιά έβαλαν και στα δύο πολυτελή αυτοκίνητα του 36χρονου συλληφθέντα.

Τα σπίτια και τα παραπήγματα ανήκαν στον 36χρονο και στον αδελφό του.

Οι πυρπολήσεις θεωρούνται αντίποινα για την εν ψυχρώ δολοφονία.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι μικρής ή μεγαλύτερης έκτασης επεισόδια καταγράφονται σχεδόν διαρκώς μέσα στον οικισμό με ρίψεις πετρών. Ακούστηκαν μάλιστα και πυροβολισμοί.

Οι Αρχές παραμένουν σε επιφυλακή, καθώς υπάρχει ο φόβος να ξεσπάσει βεντέτα μετά την άγρια δολοφονία. Την ίδια στιγμή στο TikTok κυκλοφορούν βίντεο στα οποία εκφράζονται σαφείς απειλές.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης, συμμετείχε με 4 υδροφόρα οχήματα και 14 άτομα, παρουσία περιπολικών και ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας, που δέχθηκαν επιθέσεις, κυρίως από παιδιά μικρής ηλικίας, οι οποίες ελέγχθηκαν αμέσως.

Την Τετάρτη θα οδηγηθούν στον ανακριτή Ξάνθης, ο 36χρονος πατέρας, οι δύο γιοι και ο γαμπρός του, με την αστυνομία να είναι σε ετοιμότητα για την αποφυγή επεισοδίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.