ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Imagine Dragons: Διεξάγεται κανονικά η συναυλία παρά την κακοκαιρία – «Για τα χρήματα θυσιάζουν την ανθρώπινη ασφάλεια»

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες, δεν ώθησαν το συγκρότημα να ακυρώσει ή να αναβάλει την προγραμματισμένη του εμφάνιση

Imagine Dragons: Διεξάγεται κανονικά η συναυλία παρά την κακοκαιρία – «Για τα χρήματα θυσιάζουν την ανθρώπινη ασφάλεια»

Η κακοκαιρία «Daniel», μπορεί να σαρώνει τη χώρα μας αλλά η συναυλία των Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, διεξάγεται κανονικότητα.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, φαίνεται ότι οι παρευρισκόμενοι κάθονται σε καρέκλες εν μέσω της δυνατής βροχής και κρατούν ομπρέλες.

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι οποίες είχαν γίνει γνωστές προ ημερών, φαίνεται ότι δεν ώθησαν το συγκρότημα να ακυρώσει ή να αναβάλει την προγραμματισμένη του εμφάνιση.

Πολλοί από τους θεατές αντέδρασαν στο γεγονός αυτό με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα καθώς καλούν στην ακύρωση της συναυλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε καμία ενημέρωση ούτε από την ticketmaster, ούτε από ιστοσελίδες που λειτουργούν ως χορηγοί για την διεξαγωγή ή μη της συναυλίας. Χιλιάδες κόσμου ξεκίνησαν από κάθε γωνία της Αθήνας, αρκετοί μαζί με τα παιδιά τους καθώς το συγκρότημα είναι ιδιαίτερα στις ηλικίες 10-18 ετών και φυσικά δεν κατάφεραν να φτάσουν ποτέ στο ΟΑΚΑ. Το support group έπαιξε για λίγα λεπτά και κατέβηκε από τη σκηνή.

Στο ΟΑΚΑ είχε παιδιά από τη μία τη μεσημέρι να περιμένουν και όλος ο αύλειος χώρος είναι περιφραγμένος. Συγκεκριμένα, περίπου 100 παιδιά περίμεναν ήδη από το μεσημέρι.

Επίσης, οι θεατές μετακινήθηκαν αρκετές φορές, καθώς τους κατεύθυναν σε στιγμές μέσα στο γήπεδο μπάσκετ και σε άλλες τους έβγαζαν έξω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.