ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: Ξεσπά ο σύζυγος της 33χρονης που πέθανε σε ταξί έξω από το Βενιζέλειο – «Να δώσουν απάντηση στο παιδί μου»

«Μας είπαν ότι δεν είναι σοβαρό και δεν ερχόμαστε να σας πάρουμε»

Κρήτη: Ξεσπά ο σύζυγος της 33χρονης που πέθανε σε ταξί έξω από το Βενιζέλειο – «Να δώσουν απάντηση στο παιδί μου»

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος μίας μητέρας 33 ετών στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η άτυχη γυναίκα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (17/11) μεταφέρθηκε με ταξί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ενώ νοσούσε με κορωνοϊό όταν έσβησε ξαφνικά.

Ο σύζυγος της 33χρονης Όλγας ξέσπασε για τον θάνατό της, καθώς θέλει να μάθει πώς πέθανε η γυναίκα του έξω από νοσοκομείο. Η άτυχη γυναίκα νοσούσε με κορωνοϊό, όταν ξαφνικά η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε. Κάλεσαν το ΕΚΑΒ, όμως, όπως ισχυρίστηκε ο σύζυγός της, τους είπαν ότι δε θα πάνε να την παραλάβουν, καθώς δεν ήταν σοβαρό περιστατικό.

«Μας είπαν ότι δεν είναι σοβαρό και δεν ερχόμαστε να σας πάρουμε»

Ο σύζυγος της γυναίκας αποφάσισε να καλέσει ταξί, καθώς έβλεπε ότι η γυναίκα του δεν είναι καλά. Όπως είπε ο οδηγός, υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση και κανείς δεν έδωσε σημασία να την παραλάβει: «Δεν βγήκε κανένας από το νοσοκομείο να την παραλάβει. Μας έστειλαν να γυρέψουμε την ομάδα Covid που είναι από πάνω. Πήγαμε και εγώ και ο σύζυγός της. Δεν ήταν κάποιος να μας ανοίξει, ήταν κλειστή η πόρτα. Βάλαμε τις φωνές, της έκαναν τελικά μαλάξεις μέσα στο ταξί», περιέγραψε ο οδηγός.

Τελικά η άτυχη γυναίκα «έσβησε» μέσα στο ταξί. Οι γιατροί όταν την παρέλαβαν δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

«Να δώσουν απάντηση στο παιδί μου, όχι σε μένα, στον γιο μου που είναι 5 χρονών», είπε ο σύζυγος της 33χρονης μιλώντας στο Star.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διοίκηση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα. Το Σάββατο (19/11) σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην 33χρονη Όλγα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.