ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λαμία: 61χρονος με κορωνοϊό έπεσε στο κενό από το νοσοκομείο

Προσπάθησε να δώσει τέλος στην ζωή του

Λαμία: 61χρονος με κορωνοϊό έπεσε στο κενό από το νοσοκομείο

Τέλος στη ζωή του προσπάθησε να βάλει 61χρονος που νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Λαμίας, πηδώντας από το δεύτερο όροφο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Η απόπειρα αυτοκτονίας έγινε λίγο μετά τις 20.00 στο νοσοκομείο Λαμίας και συγκεκριμενα στο «Πέτρινο», όπου στεγάζεται η κλινική covid.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, ασθενής πήδηξε από τον δεύτερο όροφο θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το ρεπορτάζ λέει ότι πρόκειται για 61χρονο κάτοικο Λαμίας ο οποίος εισήχθη χθες στην κλινική και εκτός από τον κορωνοϊό αντιμετώπιζε και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γιατροί και νοσηλευτές, ακούγοντας τον θόρυβο, πετάχτηκαν έξω, είδαν τον ασθενή πεσμένο στον ακάλυπτο του κτιρίου και έτρεξαν αμέσως για να βοηθήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.