ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Λαμία: Τρίτη επίθεση σκύλου μέσα σε λίγα 24ωρα – Στο νοσοκομείο 59χρονη

Το αδέσποτο την δάγκωσε στο πόδι και ελαφρά στο χέρι

Λαμία: Τρίτη επίθεση σκύλου μέσα σε λίγα 24ωρα – Στο νοσοκομείο 59χρονη

Τρεις επιθέσεις σκύλων σε πολίτες μέσα σε τρία 24ώρα σημειώθηκαν στη Λαμία.  Tο βράδυ της Τρίτης (27/9), κατεγράφη επίθεση σκύλου σε ένα 5χρονο αγοράκι ενώ το βράδυ της Κυριακής σε μία 35χρονη η οποία πήγαινε στη δουλειά της.

Θύμα αυτή τη φορά είναι μία 59χρονη που είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της. Ήταν λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Τετάρτης (28/9), όταν η γυναίκα κινούνταν στην οδό Λευκαδίτη, που είναι η οδός που βγαίνει στο γήπεδο των Γαλανέικων στην Αλύτρωτων Πατρίδων. Ξαφνικά ένα μεγαλόσωμο σκυλί επιτέθηκε στο σκυλάκι της το οποίο για να το προστατέψει το πήρε στην αγκαλιά της.

Το αδέσποτο τότε την δάγκωσε στο πόδι και ελαφρά στο χέρι. Η γυναίκα κατάφερε να απομακρυνθεί και να αναζητήσει βοήθεια λίγο πιο πάνω στην οδό Σίφνου, έξω από το 17ο Δημοτικό, όπου έφτασαν πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ. αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σύμφωνα με το lamiareport.

Οι διασώστες πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στην 59χρονη και στη συνέχεια τη διακόμισαν στο Νοσοκομείο Λαμίας. Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στη γύρω περιοχή εντοπίζοντας τέσσερα τουλάχιστον μεγαλόσωμα σκυλιά, τα οποία δεν ταίριαζαν στην περιγραφή, ούτε έδειξαν επιθετικότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.