ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέο περιστατικό επίθεσης σκύλου στη Λαμία: 35χρονη κατέληξε στα επείγοντα του νοσοκομείου

Η άτυχη γυναίκα ξεκίνησε να πάει στη δουλειά της όταν συνέβη το περιστατικό

Νέο περιστατικό επίθεσης σκύλου στη Λαμία: 35χρονη κατέληξε στα επείγοντα του νοσοκομείου

Ένα νέο περιστατικό επίθεσης σκύλου σε άνθρωπο, σημειώθηκε στη  Λαμία αυτή τη φορά.

Θύμα μία άτυχη γυναίκα, που ξεκίνησε να πάει στη δουλειά της και μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου της πόλης.

Ο σκύλος άρπαξε από το δεξί χέρι την 35χρονη από τη Λαμία με αποτέλεσμα να συρθεί στο έδαφος και να τραυματιστεί σε όλο της το σώμα, ενώ έσπασε και το κινητό της τηλέφωνο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Lamian Report.gr, από όσα μπόρεσε να περιγράψει από το σοκ το οποίο υπέστη, ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν μπορούσε να τον απομακρύνει από πάνω της και έτρεξαν σε βοήθεια περαστικοί και ιδιαίτερα ένας οδηγός αυτοκινήτου που σταμάτησε και με ένα ξύλο κατάφερε να ανοίξει τα σαγόνια του ζώου!

Η γυναίκα καταγγέλλει επίσης ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου φρόντισε να εξαφανιστεί και περαστικοί ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ τη βοήθησαν να φτάσει στη δουλειά της όπου και της προφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Από εκεί διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας με τραύματα στο χέρι και χτυπήματα από την πτώση στο υπόλοιπο σώμα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγες ώρες αργότερα, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, συνέλαβαν τον 42χρονο ιδιοκτήτη του σκύλου, για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς και πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.