ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μεγάλη συναυλία – Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

3 χρόνια μετά τον θάνατό του…

Μεγάλη συναυλία – Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έρχεται την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Με αφορμή τα 3 χρόνια από τον θάνατό του, συνάδελφοι και φίλοι του θα βρεθούν επί σκηνής και θα τραγουδήσουν το σπουδαίο ρεπερτόριό του.

Ο καλλιτέχνης που θεμελίωσε το Ελληνικό Ροκ με τους Τερμίτες, υπήρξε από τους κυριότερους εκπροσώπους της γενιάς των τραγουδοποιών της δεκαετίας του ’90, αγαπήθηκε από το κοινό όσο λίγοι καλλιτέχνες και τα τραγούδια του δεν σταμάτησαν ποτέ να ακούγονται και να παίζονται.

Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται καμιά αφορμή για μια συναυλία γιορτή για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Η αφορμή παρόλα αυτά είναι τα 3 χρόνια από τον θάνατο του, αλλά και η επιθυμία συναδέλφων – φίλων του να βρεθούν επί σκηνής και να τραγουδήσουν το σπουδαίο ρεπερτόριο του.

Στη συναυλία θα συμμετέχουν σπουδαίοι καλλιτέχνες, φίλοι και συνεργάτες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Μαζί τους επί σκηνής παίζουν, οι φίλοι και συνεργάτες του Λαυρέντη μουσικοί:

Άκης Αμπράζης: μπάσο, υπεύθυνος ορχήστρας, Νίκος Καλαντζάκος: πιάνο, πλήκτρα, ενορχήστρωση, Steve Tesser: ηλεκτρικές και ακουστικές κιθάρες, τραγούδι, Άκης Γαβαλάς: τύμπανα, κρουστά, Ηλίας Λαμπρόπουλος:  γκάιντα, βιολί, κλαρίνο, τρομπέτα, μπαγλαμάς.

Υπεύθυνοι ήχου: Γιώργος Καραγιαννίδης, Στρατής Καραδημητράκης

Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης

Τιμές εισιτηρίων

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προπώληση 17€, αγορά στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας 20€.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.