ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Οι αγρότες «ζεσταίνουν» τις μηχανές και ετοιμάζονται να κατέβουν με τα τρακτέρ στην Αθήνα

Την Τρίτη (6/2), έχει προγραμματιστεί πανελλαδική σύσκεψη όλων των μπλόκων στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα

Οι αγρότες «ζεσταίνουν» τις μηχανές και ετοιμάζονται να κατέβουν με τα τρακτέρ στην Αθήνα

Οι αγρότες της Θεσσαλίας, όπως φαίνεται «ζεσταίνουν» τις μηχανές και ετοιμάζονται να κατέβουν στην Αθήνα, καθώς μια από τις προστάσεις των αγροτικών μπλόκων που κερδίζει έδαφος είναι η κάθοδος προς την πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση που… ψιθυριζόταν τις τελευταίες ώρες είναι πλέον η επικρατέστερη καθώς ετοιμάζεται μια μεγάλη πανελλαδική κινητοποίηση.

Παράλληλα, αύριο Κυριακή (4/2), οι αγρότες θα αποχωρήσουν από τη Θεσσαλονίκη για να δημιουργήσουν νέα συντονιστικά αγώνα, ενώ για την Τρίτη (6/2), έχει προγραμματιστεί πανελλαδική σύσκεψη όλων των μπλόκων στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα, όπου αναμένεται να σχεδιάσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Χιλιάδες αγρότες απ’ όλη την Ελλάδα έδωσαν δυναμικό παρών, διαμαρτυρόμενοι για το δυσβάσταχτο κόστος παραγωγής και την ελλιπή, όπως αναφέρουν οι ίδιοι, στήριξη της πολιτείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό που ζητούν, είναι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, όπως η μείωση του κόστους παραγωγής και η πώληση φθηνών προϊόντων, με αρκετούς από αυτούς να εκτιμούν πως αρκετοί νέοι θα αναγκαστούν να παρατήσουν τα χωράφια τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.